loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Verzekering bij
Koolen Bedrijfswagens

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of u een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Koolen Bedrijfswagens werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk’ of ‘beperkt' casco verzekering. Het is een optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Bij de verzekeringspartners van Koolen Bedrijfswagens is uw auto in goede handen. 


Door de juiste vragen aan u te stellen wordt rekening gehouden met uw wensen en krijgt u een verzekering op maat tegen gunstige voorwaarden en scherpe premies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Content Image 1
  • Klein team, korte lijnen, snel duidelijk, persoonlijk contact
  • Hoge inruilprijzen door o.a. eigen export afdeling
  • Lage verkoopprijzen door eigen import
  • Snelle aflevering, snel rijden
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • Altijd financiering mogelijk

Waarom ons?

Wij zijn een no nonsens bedrijf. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Eén aanspreekpunt voor korte communicatielijnen. U kunt bij Koolen Bedrijfswagens in Tilburg terecht om het aanbod te bekijken, uw bedrijfswagen te verkopen en eerlijk antwoord te verkrijgen op al uw vragen. Maar ook voor een persoonlijke toelichting bij u op kantoor. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met onze unieke werkwijze in de autobranche staan wij in dienst van onze klanten. Door deze onderscheidende en persoonlijke aanpak adviseren we u om altijd eerst te bellen, voordat u bij ons op bezoek komt om het aanbod te bekijken. Dit voorkomt teleurstelling bij afwezigheid van onze medewerkers.

 

Content Image 3

Vragen of interesse?

Overige diensten

Morgen Internet - Zorgeloos website