loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Exportdiensten bij
Koolen Bedrijfswagens

Er komt heel wat kijken bij de export van bedrijfswagens. Laat het over aan Bedrijfswagens Koolen!

Door onze jarenlange ervaring en actieve netwerken in verschillende landen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Van de aangifte van uitvoer, btw-aangifte en exportkentekens tot kentekenplaten en bijvoorbeeld verzekeringen, wij regelen de gehele procedure soepel en deskundig, van A tot Z voor u.

Content Image 1
  • Klein team, korte lijnen, snel duidelijk, persoonlijk contact
  • Hoge inruilprijzen door o.a. eigen export afdeling
  • Lage verkoopprijzen door eigen import
  • Snelle aflevering, snel rijden
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • Altijd financiering mogelijk

Waarom ons?

Wij zijn een no nonsens bedrijf. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Eén aanspreekpunt voor korte communicatielijnen. U kunt bij Koolen Bedrijfswagens in Tilburg terecht om het aanbod te bekijken, uw bedrijfswagen te verkopen en eerlijk antwoord te verkrijgen op al uw vragen. Maar ook voor een persoonlijke toelichting bij u op kantoor. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met onze unieke werkwijze in de autobranche staan wij in dienst van onze klanten. Door deze onderscheidende en persoonlijke aanpak adviseren we u om altijd eerst te bellen, voordat u bij ons op bezoek komt om het aanbod te bekijken. Dit voorkomt teleurstelling bij afwezigheid van onze medewerkers.

 

Content Image 3

Vragen of interesse?

Overige diensten

Morgen Internet - Zorgeloos website