loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Inkoop bij
Koolen Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen maar wilt u eerst uw ‘oude’ verkopen? Dat begrijpen wij. We helpen u zelfs graag van uw oude bedrijfswagen af en kopen hem van u over. Elk merk, elk model. Per stuk of in meerdere aantallen.


Heeft u een privéauto, die u wilt inruilen voor een bedrijfswagen? Ook dan staan we graag voor u klaar. Neem contact op met Koolen Bedrijfswagens via 013-4444 333 en maak direct een afspraak. Wij denken graag met u mee.

Content Image 1
  • Klein team, korte lijnen, snel duidelijk, persoonlijk contact
  • Hoge inruilprijzen door o.a. eigen export afdeling
  • Lage verkoopprijzen door eigen import
  • Snelle aflevering, snel rijden
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • Altijd financiering mogelijk

Waarom ons?

Wij zijn een no nonsens bedrijf. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Eén aanspreekpunt voor korte communicatielijnen. U kunt bij Koolen Bedrijfswagens in Tilburg terecht om het aanbod te bekijken, uw bedrijfswagen te verkopen en om eerlijk antwoord te krijgen op al uw vragen. Ook is er de mogelijkheid voor een persoonlijke toelichting bij u op kantoor. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met onze unieke werkwijze in de autobranche staan wij in dienst van onze klanten. Door deze onderscheidende en persoonlijke aanpak adviseren we u om altijd eerst te bellen, voordat u bij ons op bezoek komt om het aanbod te bekijken. Dit voorkomt teleurstelling bij afwezigheid van onze medewerkers.

 

Content Image 3

Plaats inkoopverzoek

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Overige diensten

Morgen Internet - Zorgeloos website